Arquimedis col•labora amb L’Altre Festival

Arquimedis col•labora amb L’Altre Festival

L’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental, que se celebrarà els dies 8 a l’11 de juny de 2017 amb seu a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, un magnífic recinte industrial al centre de Sant Andreu del Palomar (Barcelona), on companyies d’arreu del món podran exhibir i compartir teatre, música, dansa i circ.

És un esdeveniment cultural internacional basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones amb un trastorn mental.

Aquest certamen combina arts escèniques, salut mental i cultura popular, amb l’objectiu d’establir vincles entre els diferents àmbits.

Des de l’organització estan convençuts que l’ànima del festival és una eina eficaç, rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de la vida de les persones amb trastorn mental, la potència del Festival com a instrument de lluita contra l’estigma i, també, la fèrtil contribució a la creació i enriquiment de la cultura popular del nostre país.

Un espai de trobada entre les persones amb o sense trastorn mental, el món de les arts escèniques i tota la ciutadania.

Com a tret de sortida un piano, Joan Manuel Serrat, James Rhodes i una regadora vermella. Una combinació impossible... fins avui.

Relaxeu-vos, desplegueu tots els sentits i deixeu-vos endur per la música i l’espectacle!

http://www.laltrefestival.cat/ca/2a-edicio-festival/